Uvjeti korištenja

Moja Maskica kupnja u Internet trgovini www.mojamaskica.hr

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Moja Maskica.hr, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

REGISTRACIJA
Kupac može ili ne mora biti registriran na www.mojamaskica.hr kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da unese e-mail adresu i lozinku. Registracijom Kupac postaje član MojaMaskica.hr Kluba. Svaki registrirani korisnik automatski postaje član MojaMaskica.hr kluba. MojaMaskica.hr klub je klub registriranih korisnika kojima će Prodavatelj povremeno omogućavati kupovinu s posebnim popustima i po posebnim uvjetima koje će se za tu svrhu definirati. Članovi kluba također imaju pravo na jedan besplatan povrat robe po narudžbi ili jednu besplatnu zamjenu.

NARUČIVANJE
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a čemu će pismenim putem obavijestiti Kupca u roku komuniciranom Kupcu nakon izvršene narudžbe.

PLAĆANJE
Naručene artikle sa ili bez troškova dostave, ovisno o iznosu narudžbe, Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem pri primitku paketa kuriskoj službi, na osnovi Kupčeve narudžbe.

POTVRDA NARUDŽBE
Po izvršenju narudžbe Kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena te da se provjerava raspoloživost naručenih artikala. Nakon obavljene provjere o raspoloživosti artikala Kupac će e-mailom biti obaviješten jesu li isti raspoloživi. Ukoliko je odabrao plaćanje virmanom u tom će e-mailu biti obaviješten da može izvršiti uplatu, dok će za plaćanje kreditnom karticom biti obaviješten da je transakcija (uplata) provedena.

DOSTAVA ROBE
Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom Hrvatske pošte unutar 3 radna dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

TROŠAK DOSTAVE
Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko narudžba prelazi iznos od 250,00 kn. Trošak dostave od 20,00 kn se plaća za dostavu narudžbe manje od 250,00 kn. Prilikom preuzimanja paketa plaća se naknada Hrvatske pošte u iznosu od 9,00kn neovisno o iznosu narudžbe.

POVRAT ROBE
Pravo na povrat narudžbe (jednostrani raskid Ugovora) imaju svi kupci MojaMaskica.hr web shopa na sve artikle. Članovi MojaMaskica.hr kluba mogu vratiti sve artikle, bez troškova poštarine. Obrazac za povrat robe (zahtjev za jednostrani raskid Ugovora) skini  ovdje. Ukoliko odobrimo zahtjev, robu nam vraćaš u roku od dva radna dana od odobrenja zahtjeva. Ako osoblje MojaMaskica.hr online shopa procijeni da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na Vaš račun. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju, morat ćete platiti poštarinu u iznosu od 25 kn kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

ZAMJENA
Pravo na zamjenu robe imaju svi kupci, ali samo članovi MojaMaskica.hr kluba imaju pravo na jednu besplatnu zamjenu po narudžbi, odnosno, robu mogu zamijeniti bez troškova poštarine. Zamjena robe moguća je unutar 8 dana od primitka pošiljke. Zamjenu si dužan/na zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA: BROJ NARUDŽBE unutar 8 radnih dana od primitka pošiljke. U e-mailu trebaš objasniti želiš li proizvod mijenjati za isti proizvod druge boje ili za drugi proizvod iz naše ponude. Proizvod potom vraćaš na našu adresu unutar 2 radna dana od odobrenog zahtjeva. Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži, napravit ćemo zamjenu. Ako proizvod mijenjaš za proizvod veće vrijednosti najprije ćeš trebati uplatiti razliku na naš račun, a ako je manje vrijednosti mi ćemo novac vratiti na tvoj račun.

REKLAMACIJE
Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail prodaja@mojamaskica.hr s napomenom: REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br. Narudžbe). U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, morat ćeš platiti poštarinu u iznosu od 25 kn kako bi ti roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

OSOBNI PODACI
Zaštita privatnosti opisuje kako Moja Maskica postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Moja Maskica.hr sazna tijekom vašeg korištenja www.mojamaskica.hr internet trgovine. Moja Maskica se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju MojaMaskica.hr internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Moja Maskica će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem stranica MojaMaskica.hr internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE UVJETA KUPOVINE
Moja Maskica.hr zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama MojaMaskica.hr internet trgovine.

Moja Maskica

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 250,00kn

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača