O nama

Svim zaposlenicima tvrtke Moja Maskica svakodnevni cilj u proizvodnim procesima kvaliteta je krajnjeg produkta i zadovoljstvo klijenta. Mlada i dinamična ekipa spremna je brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke.
Naše usluge ne ograničavamo na samu produkciju. Stručnost i znanje naših zaposlenika plod su dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog ulaganja u ljude. Zato kao dodanu vrijednost vidimo spremnost da u svakom momentu s našim kupcima podijelimo stečena znanja, te stručnim savjetom bezrezervno na najkvalitetniji mogući način pomognemo oko realizacije naručenih proizvoda.
Osim ulaganja u znanje jednako važnim smatramo i ulaganje u tehnologiju. Rezultat takvog pristupa je kontinuirano praćenje novih tehnologija i implementacija istih u naše proizvodne procese.
Uz ulaganje u znanje i tehnologiju posebnu pozornost dajemo zaštiti okoliša odnosno okružja u kojem živimo i radimo. Zato primjenjujemo čiste tehnologije kako bi utjecaj naših proizvodnih procesa na okoliš sveli na najmanju moguću mjeru.
Sami proizvodi su dovedeni do savršenstva pomoću najmodernijih alata i strojeva.
Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 250,00kn

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača