Otvorili smo se i slovenskom tržištu!

Otvorili smo se i slovenskom tržištu!


MojaMaskica je krenula surađivati s MrPhoneCase.si, stranicom koja na slovenskom tržištu prodaje maskice za mobitele, punjače i drugu opremu. Pošto neprestano pokušavamo naći načine da unaprijedimo svoje poslovanje i kvalitetu naših usluga, odlučili smo da je Slovenija izvrstan korak naprijed za nas. Zašto i susjedi ne bi imali priliku zaštititi svoje mobitele s najboljim maskicama na tržištu? 

Od danas, krećemo ozbiljno s poslovanjem i u drugim državama. Prva na redu je Slovenija, a nakon toga ćemo se širiti i na druge države u Europskoj Uniji. Cilj nam je pružiti jednako kvalitetnu opremu za mobitelekao i u Hrvatskoj. 

Webshop ćemo održavati sa svim proizvodima i motivima koje možete naći i na našoj glavnoj stranici te ćemo se truditi da je stranica održavana i čista od grešaka. Tako da se ne morate bojati ako odlučite preporučiti stranicu jednom od Vaših prijatelja iz Slovenije. 

Nadamo se da ćemo u skoroj budućnosti otvoriti i webshopove i trgovine za druge države, poput Njemačke, Italije, Švicarske, Srbije, Bosne, Mađarske i drugih. Za to će se pobrinuti naš izvrstan tim zaposlenika kojima smo jako zahvalni na njihovom radu i trudu. 

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 250,00kn

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača